For Landlords / Voor verhuurders

Over Jules Maastricht

Jules Maastricht is een bedrijf dat zich richt op de ondersteuning van (internationale) studenten aan de Universiteit Maastricht en Hogeschool Zuyd, en werknemers van deze instellingen, en bedrijven in regio. De ondersteuning die Jules Maastricht biedt bestaat o.a. uit het vinden van huisvesting voor onze klanten, maar ook bijv. het afsluiten van een bankrekening, een verzekering, en een telefoonabonnement behoren tot de diensten.

 

Huisvesting

Huisvesting is voor de klanten een belangrijke zorg. We hebben daarom een professionele staf die zich richt op het faciliteren van verhuur. De samenwerking met verhuurders is in dit kader van cruciaal belang. Jules Maastricht vindt dat bij huurbemiddeling de wensen van de verhuurder zeker zo zwaar moeten wegen als die van de huurder.

We onderscheiden ons in de samenwerking met verhuurders door een gedegen pakket van diensten. Transparantie, snelheid, precisie en persoonlijk contact bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons doel is om u als verhuurder zoveel mogelijk te ontzorgen.

Wat kan Jules Maastricht voor u doen

U wilt de leegstand in uw object natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Wij helpen u daarbij. Als verhuurder kunt u zich bij ons melden zodra u een nieuw object gaat verhuren, maar ook wanneer u van een verhuurd object voorziet dat het op termijn opnieuw verhuurbaar wordt. Door nauwe contacten met talloze potentiële huurders en degelijke communicatiekanalen slagen wij er doorgaans in om uw object effectief aan de markt te presenteren en snel een nieuwe huurder te vinden. Wij doen voor u het volgende:

  • Inventariseren van te verhuren ruimte(s), beschrijven en foto’s maken
  • Plaatsing op internet, en communicatie met potentiële nieuwe huurders
  • Bezichtigingen met potentiële huurders
  • Opstellen contract
  • Begeleiding nieuwe huurder met alle nodige informatie

Uw wensen centraal

Bij het selecteren van nieuwe huurders zijn uw wensen leidend. Sommige verhuurders geven er de voorkeur aan hun eigendom te verhuren aan dames, heren, koppels, singels, promovendi, of mensen zonder huisdieren. Natuurlijk houden we daar rekening mee.

Standaard contracten

Jules Maastricht gebruikt standaard contracten in het Nederlands en Engels die zijn gemaakt door een ervaren jurist. U mag daarvan gebruik maken en zo spaart u zich de moeite van het wiel opnieuw uitvinden. Als u de voorkeur geeft aan uw eigen contract dan is dat natuurlijk geen probleem.